Treningsprogrammer

Vi tilbyr en rekke treningsprogrammer skreddersydd for både gruppeøkter og individuelle behov, tilgjengelig på forespørsel. Vårt anlegg er dedikert til å sikre personlige og omfattende læringsopplevelser for alle.

Halvdagsprogram

Bli med på vår praktiske økt som varer i 3 timer, hvor du vil være en del av en liten gruppe (3 til 4 studenter). Vi veileder deg gjennom en rekke teknikker, og gir deg mulighet til å samhandle respektfullt med fisk. Praktiske øvelser inkluderer arbeid med små modellfisk eller laks, som dekker oppgaver som vevsdisseksjon (hjerne, lever, gonader, hjerte), finneklipping, blodprøvetaking, samt anestesi og eutanasiprosedyrer.

Heldagsprogram

Legg ut på en heldagsutforskning med en liten gruppe på 3 til 4 studenter, mens vi guider deg gjennom et omfattende utvalg av teknikker som kan brukes på små modellfisk eller laks. Denne økten bygger på halvdagsprogrammet og introduserer tilleggsferdigheter som hjerte- og egginjeksjoner. Dykk ned i praktiske øvelser for å forsterke læringsopplevelsen din.

Spesifikke ferdigheter

Vi tilbyr også personlig instruksjon i en rekke spesifikke teknikker på forespørsel. 

Dette omfatter praksis innen grunnleggende forskning med små modellfisk, for eksempel fluorescerende merking av blodårer eller intraperitoneal injeksjon, hjerteperfusjon, gonadektomi og prøvetaking av sædceller.

We also offer a comprehensive range of training on salmon from basics skills (dissection, blood sampling, etc.) up to advance techniques, such as cardiac perfusion or labeling of blood vessels with fluorescent markers.

Finally, we provide courses that present the operation of a recirculating aquaculture system (RAS) designed for model fish or salmon.

Liste Over Trening

Treningsøkter er tilgjengelig for arbeid med modellfisk eller laks på våre anlegg.

Analyse

Prøvetaking

Injeksjoner

Kirurgi

RAS

Spørsmål?

Begynn med å kontakte oss, så jobber vi sammen for å finne det perfekte treningsprogrammet som er skreddersydd for dine behov og prosjekt.

en_USEnglish